DBSIS komanda ieško pastiprinimo!

Esame komanda, kurianti istoriją – analogų Lietuvoje neturinčią informacinę sistemą – Dokumentų valdymo bendrąją informacinę sistemą (DBSIS). Mūsų tikslas – pakelti viešojo sektoriaus organizacijų veiklos organizavimą į naują lygį. DBSIS diegia naują veiklos modelį viešajame sektoriuje, didina veiklos efektyvumą, sprendimų priėmimo greitį ir skaidrumą.

Jau dabar DBSIS naudoja per 15 tūkst. darbuotojų iš daugiau nei 80 organizacijų visoje Lietuvoje ir šie skaičiai vis auga. Todėl ieškome pastiprinimo – naujų komandos narių, kurie įsilietų į DBSIS administratorių pajėgas.

Jūsų pagrindinės užduotys bus:
– Konsultuoti ir koordinuoti organizacijas, įgyvendinančias pokyčių priemonių planus, skirtus pasiruošti naudoti DBSIS.
– Dalyvauti DBSIS sukūrimo ir įdiegimo projekto veikloje (funkcionalumų analizė, testavimai);
– Analizuoti DBSIS naudojančių organizacijų poreikius, ieškoti tinkamiausių jų realizavimo galimybių;
– Parengti naujų organizacijų paskyras DBSIS, derinti su kitų informacinių sistemų atstovais DBSIS integracinių sąsajų organizacijų paskyrose diegimą;
– Administruoti bendruosius DBSIS nustatymus ir konsultuoti organizacijų vietinius administratorius atskirų organizacijų lygiu valdomų nustatymų, incidentų sprendimo klausimais.

Tikimės, kad Jūs:
– Esate įgijęs (-usi) ne žemesnį kaip aukštąjį ar jam prilygintą išsilavinimą;
– Turite ne mažesnę kaip 2 metų informacinių sistemų kūrimo, modernizavimo, diegimo arba administravimo darbo patirtį;
– Gebate dirbti komandoje, mokate bendrauti, aiškiai reikšti mintis žodžiu ir raštu, pasirinkti tinkamą bendravimo stilių, priemones ir aplinką, atsižvelgiant į informacijos teikimo tikslą.

Mes garantuojame Jums:
– Komandos palaikymą, supratimą, pagarbą ir pagalbą;
– Laisvę veikti, plėsti savo žinias ir gebėjimus, siūlyti idėjas ir jas įgyvendinti;
– Galimybę dirbti su naujausiomis technologijomis;
– Lankstų darbo grafiką ir galimybę dirbti iš bet kurio Lietuvos kampelio (kur yra internetas, žinoma).

Mus motyvuoja pokyčiai, galimybė būti šių pokyčių sūkuryje, matyti, kaip mūsų pastangų dėka viešajojo sektoriaus organizacijose diegiamos inovacijos, institucijos jos tampa draugiškesnėmis žmonėms, efektyviau naudojančiomis išteklius. Jeigu čia aptažįstate ir save – prisijunkite prie mūsų!

Pareigybių grupės pastoviosios atlyginimo dalies intervalas yra nuo 1689 iki 2063 EUR (neatskaičius mokesčių). Konkretus darbo užmokestis siūlomas atsižvelgiant į darbo patirtį ir kompetenciją. Prie darbo užmokesčio gali būti mokama kintamoji atlygio dalis.

Visą pareigybės aprašymą rasite čia: DBSIS administratoriaus pareigybės aprašymas.

Išsamesnės informacijos prašome kreiptis į DBSIS sukūrimo ir įdiegimo projekto vadovą Gediminą Dagį, el. p. [email protected]